Kettlebell kopen? Dit moet je weten!

20 Nov 2020

Kettlebell kopen? Dit moet je weten!

Heb jij over het succes van de kettlebell gehoord en ben je nieuwsgierig geworden wat een kettlebell is? Wil jij een kettlebell kopen? Het ultieme thuis fitness programma van Kettlebell Workout is een compleet pakket waarmee jij thuis succesvol en effectief met de kettlebell traint. Je kunt bij ons een echte kettlebell kopen van 4, 8, 12 of 16 kilogram, afhankelijk van je geslacht, conditie en doel. Wij helpen jou om de juiste keuzes te maken voor je kettlebell thuistrainingen.

Succesvol afvallen zonder een personal trainer

De kettlebell is niet meer weg te denken uit de sportschool en erg populair geworden bij sportinstructeurs en personal trainers voor trainingen met als doel gewicht te verliezen. Je ziet de kettlebell regelmatig terug komen in de afvalprogramma’s op de televisie. De kettlebell kent zijn oorsprong vanuit Rusland en heeft ongeveer tien jaar geleden zijn intrede gedaan in de betere sportclubs in Amerika en West Europa. Langzaam maar zeker is de kettlebell steeds bekender en populairder aan het worden. Deze groeiende populariteit van de kettlebell is niet zo vreemd. Een workout met de kettlebell van nog geen 30 minuten per dag, slechts drie keer per week, is simpelweg productief. Je traint je spieren, je ontwikkelt kracht en uithoudingsvermogen. Je hoeft echter geen personal trainer in te schakelen om met de kettlebell te trainen. Een kettlebell kopen doe je eenvoudig online. Het ultieme thuis fitness programma van Jesse van der Velde heeft al heel veel mannen en vrouwen geholpen om hun streefgewicht te halen.

Het geheim van de kettlebell

In Rusland wordt de Kettlebell een girya genoemd. De kettlebell is van massief ijzer en lijkt wel een beetje op een kanonskogel met een handvat. De originele Russische kettlebell weegt ongeveer 16 kilo. Begin jij met het trainen met de kettlebell en wil je een kettlebell kopen? Begin met een kettlebell van 4 kilogram. De vorm van de kettlebell is de reden van het succes van de kettlebell training. Doordat het gewicht van de kettlebell in het centrum van de bal hangt, worden meerdere spieren gestimuleerd om de optimale balans te zoeken wanneer je een kettlebell vasthoudt. Deze balanstraining zorgt voor spierversteviging en het gewicht voor toning van spiergroepen. Door de juiste oefeningen met de kettlebell te doen, train je gericht spieren in je buik, billen en benen met als resultaat dat je snel en op een mooie manier vet verbrandt! De kettlebell instructie dvd’s laten jou stap voor stap in al drie weken het geheim van de kettlebell ontrafelen.kettlebell

Waarom een kettlebell kopen?

Een kettlebell is een relatief goedkoop fitness instrument dat al jarenlang bewezen is. Zowel mannen als vrouwen trainen graag met de kettlebell en je kunt een kettlebell training toevoegen aan je bestaande trainingsschema’s. Voor beginnende sporters is een kettlebell een ideaal fitness instrument om mee te beginnen omdat je juist met de kettlebell al zo snel resultaat ziet. Een beginnende sporter kan een kettlebell kopen van enkel 4 kilogram en starten met de basis trainingen. In slechts drie weken ben je niet alleen kilo’s afgevallen, maar je figuur is ook mooier geworden. Iedereen die begint met trainen om gewicht te verliezen doet dit op basis van een gezonde dosis wilskracht. Maar als na een paar weken geen of amper resultaat is behaald, dan worden de meeste training al opgegeven. Een kettlebell kopen houdt in dat je na drie weken al resultaat ziet en je wordt op basis van resultaat gemotiveerd om door te gaan.

Ik ga een kettlebell kopen. Wat heb ik nog meer nodig?

Als je besluit om met de kettlebell te gaan trainen, dan hoef je enkel een kettlebell te kopen. Wij geven jou de keuze uit kettlebells van 4, 8, 12 of 16 kg. De meeste mensen hebben wel een sport outfit thuis. Deze trek je gewoon aan tijdens je training met de kettlebell thuis. Wanneer je een kettlebell bij ons koopt, dan krijg je houvast, tips en oefeningen uitgelegd op de kettlebell instructie dvd’s. Een kettlebell kopen met Kettlebell Workout houdt in dat je een compleet trainings- en coaching programma op dvd koopt. Je bestelt ze altijd als één pakket. Jij bent verzekerd van een fantastisch fitness instrument met de beste trainingsinstructies voor de allerlaagste prijs.

Welke oefeningen moet ik doen met de Kettlebell?

De kettlebell is geen nieuw fitness instrument. Het trainings instrument bestaat al honderden jaren in Rusland. Door de juiste oefeningen te doen met de kettlebell krijg je een training waarin uithoudingsvermogen, explosiviteit en kracht gelijktijdig worden getraind. Het zijn de balansoefeningen die ervoor zorgen dat je spieren constant worden uitgedaagd en daardoor zal je sneller resultaat zien dan wanneer je met losse gewichten traint. Op de instructie dvd wordt uitgelegd hoe je oefeningen moet doen en welke oefeningen goed zijn voor spiergroepen, buik, billen en benen.

Ik kan toch ook grondoefeningen doen?

Jesse van der Velde is fitness instructeur en heeft met vele methodes en fitness apparaten gewerkt voor de ontwikkeling van succesvolle afvalprogramma’s. Effectief afvallen doe je door je lichaam te stimuleren om vet te verbranden. Door te sporten, cardiotrainingen te volgen en door kracht oefeningen te doen maakt je lichaam allerlei hormonen aan die dit vet verbrandingsproces versnellen. Met de kettlebell ontwikkelt je lichaam specifiek het groeihormoon. Het groeihormoon is de meest effectieve hormoon die je nodig bent om het vetverbrandingsproces te activeren. Je kunt inderdaad andere oefeningen doen, en deze mag je ook naast de kettlebell trainingen doen. Om effectief je vetverbrandingsproces op gang te brengen, is trainen met de kettlebell de meest effectieve trainingsmethode.

Welke kettlebell past bij mij?

Een kettlebell kopen zonder te weten welke oefeningen je moet doen is geen slim idee. Het Kettlebell Workout programma van Jesse van der Velde is een uitgebreid programma met instructie dvd’s voor mensen met een verschillende sport achtergrond. Beginnende sporters kopen een 4 kilo kettlebell. Afhankelijk van je geslacht en ervaring kun je je training intensiveren en voor een zwaardere kettlebell kiezen. Hoe dan ook, trainen met de kettlebell is voor iedereen ontzettend effectief!